Сабо на высокой плетеной платформе код 22880
Цена....... 515грн
Код:  22880
Кол-во:   

Код 22880

цена 515
опт 465 грн 
Сабо на высокой плетеной платформе;
Подошва спреди 6 см; 
Подошва сзади 7 см;
цвет: бежевый;
материал: эко замш;
Размерная сетка:
36 – 23 см
37 – 23,5 см
38 – 24 см
39 – 25 см
40 – 25,5 см
41 – 26 см

>