Шлепки джуси код 20954
Цена....... 435грн
Код:  20954
Кол-во:   

код 20954

цена 435
опт 385 грн
Шлепки джуси 
Танкетка 12,5 и 5,5см
Цвет: Белый
Маломерят на размер

>